
Інтер’єр розробила українська архітектурна студія YOD Group
]]>
Власники надихалися естетикою чайних у Китаї
]]>
«Качо е Пепе», Katimo Matcha Club, «Стрічка», Pie Spot Burger Club
]]>
Перша кав’ярня «Ґанок» на Старовокзальній, 9 продовжує працювати, додали в команді
]]>
Заклад має дві зали із 20 посадковими місцями
]]>
Українські шефи пояснюють, як пиво може підсилити гастродосвід
]]>
Ми поспілкувалися з торговцями й дізналися, чого ще не вистачає ринку для процвітання
]]>
Дизайн закладу розробляли разом із Сестрами Фельдман
]]>
Це має захистити її від зловживань і підробок
]]>
У меню закладу багато м'ясних страв та 16 видів пива
]]>
Змінили коктейлі, їжу, музику й позиціювання
]]>
Ресторатор розповів про запуск мережі Pache, підхід до адаптації формату та подальші плани масштабування
]]>
Там будуть нові заклади
]]>
Перший швидкий формат «Китайського Привіту» на головній вулиці
]]>
Наразі там залишаються два-три вільні місця
]]>
У меню є гриль, закуски, салати, гарніри, перші й основні страви та десерти
]]>
Там є кав’ярня, бар і гастрокафе
]]>
Заклад розташований у центрі Варшави
]]>
«Це місця без правил, де кожен самостійно робить для себе рамен»
]]>
Команда проєкту каже, що оновила ринок без втручання в елементи пам'ятки
]]>